Acties

Benefiet Lorenzo

Benefiet voor de zieke Lorenzo

Dit jongetje op de foto is Lorenzo. Lorenzo kreeg in januari 2016 leukemie (all) na veel chemocuren en ups en downs ging het aardig goed. Ruim een jaar later kwamen er rare verschijnselen om de hoek kijken. 5 juli 2017 werd ook een stofwisselingsziekte x-ald geconstateerd. Hier heeft Lorenzo de ergste vorm van (in zijn hoofd) Lorenzo gaat hard achteruit met alles. Zijn zicht, eten en drinken gaat moeizaam, rechts zijdig is hij bijna verlamd, zelfstandig zitten wil niet meer, hij moet overal mee geholpen worden.
We weten dus ook niet hoe lang Lorenzo nog te leven heeft. Maar het gaat hard ????

Samen met vrijwilligers en diverse artiesten zetten wij op 26 27 en 28 april een benefiet weekend op. 

In de hoop lorenzo en zijn familie een mooi vrij te besteden bedrag te kunnen geven voor zijn laatste fase, zodat ze dit zonder financiele zorgen door kunnen komen. Na de vraag of er ook via de bank gedoneerd kan worden zijn we tevens een donatie actie gestart. Deze vind u hier.

https://www.doneeractie.nl/benefiet-lorenzo/-33195

Lorenzo Snippe

“Dit jongetje op de foto is onze oudste zoon Lorenzo. Lorenzo kreeg in januari 2016 leukemie (all). Na veel chemokuren en ups en downs ging het aardig goed. Ruim een jaar later kwamen er rare verschijnselen om de hoek kijken.”

“5 juli 2017 werd ook een stofwisselingsziekte x-ald geconstateerd. Hier heeft Lorenzo de ergste vorm van (in zijn hoofd). Lorenzo gaat hard achteruit met alles. Zijn zicht, eten en drinken gaat moeizaam, rechts zijdig is hij bijna verlamd, zelfstandig zitten wil niet meer, hij moet overal mee geholpen worden.
We weten dus ook niet hoe lang Lorenzo nog te leven heeft. Maar het gaat hard ????.”

NU WORD LORENZO 3 FEBRUARI 2019, 10 JAAR!

HIJ KAN NIET VEEL VISITE ONTVANGEN OMDAT DIT VEEL TE DRUK VOOR HEM ZAL ZIJN.

WAT ZOUDEN WIJ HET SUPER VINDEN WANNEER HIJ KAARTJES O.I.D. ZOU MOGEN ONTVANGEN VOOR WAARSCHIJNLIJK ZIJN LAATSTE VERJAARDAG????

“Lorenzo vind Lego ontzettend leuk en hij is een groot fan van de vlogger Dylan Haegens. Wij zullen van alle kaartjes die hij mag krijgen een super mooie slinger maken in zijn kamer.”

Namens de familie Snippe, vriendelijk bedankt!

Wie doet er mee? 
Stuurt u uw kaartje dan naar:

Lorenzo Snippe,
Prinses Wilhelminastraat 22,
7753 TM, Dalerpeel.